Skip to content Skip to footer

Emperi Original itsekasteleva kukkalaatikko 30×30 cm

140,00  (sis. alv 24%)

Emperi Original koostuu sisäistutuslaatikosta, jonne kukat istutetaan multineen, uloimmasta vesilaatikosta ja imupeitosta. Kukkalaatikot ovat laadukaita, valmistettu kestävästä ja kierrätettävästä alumiinista. Käyttöikä kukkalaatikoille huoltotoimenpitein on kymmeniä vuosia.

Sisäistutuslaatikossa kukat pysyvät hyvin paikoillaan ja puun juuret istutuksen ulkopuolella. Vesilaatikkoon lisätään vettä 1 – 2 kertaa kuukaudessa (riippuen säästä ja sijainnista), jolloin kukat kukkivat koko kesän ja voit huoletta vaikka lomailla. Vesilaatikon ylivuotoreiät estävät kasveja saamasta liikaa vettä kastelun tai sateen aikana.

Sisäistutuslaatikko (kukkalaatikko) on siis erillinen ja voit valita, haluatko istuttaa kukat työkorkeudella esim. kotona tai suoraan esim. hautausmaalla. Kukkalaatikon reunoihin on helppo tarttua, tasaiset ympäriinsä ja näkyvät vähän. Erikseen ostettavalla nostokahvalla on helppo lisätä vettä vesilaatikkoon.

Lisätilauksena voi ostaa maljakkotelineen ja imupeitteitä tai -peitteen, istutuslaatikon pohjalle auttamaan veden imeytymistä kukkien juurille.

Katso täältä tarkemmat hoito-ohjeet Emperi-kukkalaatikolle.

Skötselråd Emperi Original blomlådor.

Katso täältä maahan asennus. Montering på marken.


Paino: 2 kg
Mitat: 30 × 30 × 11 cm
Multaa tai muuta istutusmaata 12 L
Vedentilavuus 8 L

Tuotetunnus (SKU): E3030 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , Tuote tunniste ID4817
Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu on palvellut asiakkaitaan yli 30 vuoden ajan. Liikeemme on Sipoossa ja Porvoossa. Liikeissä on esillä arkku- ja uurnavalikoima. Hoidamme kuljetukset ammattitaidolla, vainajaa ja omaisia kunnioittaen sekä muut  hautausjärjestelyt lähikunnissa ja maanlaajuisesti.
suomen-hautaustoimistojen-liitto
Yhteystiedot

Palvelemme ajanvarauksella:
Porvoossa: ma, ke, ja pe.
Sipoossa:    ma, ti, ja to.
Muina aikoina sopimuksen mukaan
myös iltaisin.

Varaa palveluaika soittamalla
010 322 0089
info@borg.fi

Sipoo

Iso Kylätie 27, 04130 Sipoo.
010 322 0089
info@borg.fi

Porvoo

Rauhankatu 25, 06100 Porvoo.
010 322 0080
info.porvoo@borg.fi

Sipoo

Porvoo

Käyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytännön ja evästeet. Tietoturva pdf-tiedosto. Sari Elg Elgideas 2017 All Rights Reserved.
Go to Top
Emperi Original itsekasteleva kukkalaatikko 30×30 cm
140,00  (sis. alv 24%)