Skip to content Skip to footer

Emperi Original itsekasteleva kukkalaatikko 30×30 cm

130,00  (sis. alv 24%)

Emperi Original koostuu sisäistutuslaatikosta, jonne kukat istutetaan multineen, uloimmasta vesilaatikosta ja imupeitosta. Kukkalaatikot ovat laadukaita, valmistettu kestävästä ja kierrätettävästä alumiinista. Käyttöikä kukkalaatikoille huoltotoimenpitein on kymmeniä vuosia.

Sisäistutuslaatikossa kukat pysyvät hyvin paikoillaan ja puun juuret istutuksen ulkopuolella. Vesilaatikkoon lisätään vettä 1 – 2 kertaa kuukaudessa (riippuen säästä ja sijainnista), jolloin kukat kukkivat koko kesän ja voit huoletta vaikka lomailla. Vesilaatikon ylivuotoreiät estävät kasveja saamasta liikaa vettä kastelun tai sateen aikana.

Sisäistutuslaatikko (kukkalaatikko) on siis erillinen ja voit valita, haluatko istuttaa kukat työkorkeudella esim. kotona tai suoraan esim. hautausmaalla. Kukkalaatikon reunoihin on helppo tarttua, tasaiset ympäriinsä ja näkyvät vähän. Erikseen ostettavalla nostokahvalla on helppo lisätä vettä vesilaatikkoon.

Lisätilauksena voi ostaa maljakkotelineen ja imupeitteitä tai -peitteen, istutuslaatikon pohjalle auttamaan veden imeytymistä kukkien juurille.

Katso täältä tarkemmat hoito-ohjeet Emperi-kukkalaatikolle.

Skötselråd Emperi Original blomlådor.

Katso täältä maahan asennus.
Montering på marken.


Paino: 2 kg
Sisämitat / planteringsmått: 30 × 30 × 11 cm
Ulkomitat / yttermått: 35 x 35 x 23 cm
Multaa tai muuta istutusmaata 12 L
Vedentilavuus 8 L

Go to Top
Emperi Original itsekasteleva kukkalaatikko 30×30 cm
130,00  (sis. alv 24%)