Skip to content Skip to footer

Varje begravning är en unik ceremoni som ska spegla den avlidnes liv och personlighet

Att säga hejdå till en älskad är en av livets svåraste upplevelser. Vårt begravningsbyrå stöttar dig under dessa tider, underlättar anordnandet av begravningen och ser till att den sker med värdighet och respekt. Sibbos blomster- och begravningstjänst har betjänat sina kunder i över 40 år.  

En högkvalitativ gravsten från vår webbutik enkelt och utan ansträngning

Storlek, dekorationer, stentyp, ytbehandling och sockel är fritt valbara i nästan alla våra modeller. Om du inte hittar en lämplig gravsten i vårt färdiga sortiment eller vill ändra någonting på en modell hjälper vi dig gärna med planeringen. Vi ochså hjälper gärna till vid valet av sten! Vi ansöker för din räkning om monteringstillstånd hos församlingen och sätter upp gravstenen på gravplatsen. Läs mer om att inköp en gravsten.

Gravstenmaterial

De typer av sten vi använder är främst inhemska, eftersom vi vill främja användningen av finsk sten. Se fler gravstensmaterial

Amadeus
Amadeus        
Antik labrador
Antik Labrador    
Carraran-Marmori
Carrara marmor      
Lundo röd
Lundo röd        

Begravningstjänsten Borgå och Sibbo

Vi tjänar varje kund personligen och med tillförsikt, med respekt för minne och övertygelse av den avlidne därför,
vi rekommenderar att reservera tid i Sibbo 010 322 0089 eller i Borgå 010 322 0080  eller skicka e-post info@borg.fi

Lättare att sköta sina blommor på graven och i sin trädgård

Tänk dig att kunna vattna väldigt sällan och samtidigt få en härlig blomsterprakt. Med EMPERI självvattnande blomlådor är detta möjligt. Nu kan du njuta av semestern, resa eller åka till sommarstugan utan att vara orolig för att dina växter ska torkat ut eller ordna med någon som vattnar dina växter varje dag.

Emperi-Original-80x30cm