Skip to content Skip to footer

Nyt meillä juhlitaan! Juhlia ei vietetä suotta, täyttäähän liike 40 vuotta.

Kaikista tuoteryhmistä synttäritarjouksia niin kauan kuin tavaroita riittää mm.kivikelloja, suojaruukkuja, maljakoita ym. ale jopa -40%.
Tervetuloa myymäläämme!

Kukka- ja hautauspalvelu
P. Borg & Co Oy

Kukka- ja Hautauspalvelu P. Borg & Co on toiminut Sipoossa 40 vuoden ajan ja palvelee nyt myös Porvoossa, hautauspalvelu Hautaustoimisto-Begravningstjänst P. Borg Oy Ab.

Hautaustoimiston perusti Paul Borg yhdessä poikansa Stefan Borgin kanssa vuonna 1982. Ja se toimii edelleen vahvana perheyrityksenä. Nykyisin toiminnasta vastaa Stefan henkilökuntineen.
Yrityksen ensimmäinen toimipaikka oli entinen Lehdon kauppa kirkkojen risteyksessä. Muutaman vuoden kuluttua kukkakaupan ja sidontapalvelujen tullessa toimintaan mukaan, muutto suurempiin tiloihin oli ajankohtaista. Jonkin aikaa liike oli ns. Sundbladin vihreässä talossa seurakunnan vieressä. Tällä hetkellä yritys toimii aivan Nikkilän keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella, osoitteessa Iso Kylätie 27. Yritys laajensi vuonna 2013 Porvooseen torin laidalle, osoitteeseen Rauhankatu 25. Kukka- ja Hautauspalvelu P. Borg & Co:ssa työskentelee kokoaikaisesti neljä ja osa-aikaisesti kaksi työntekijää.
Yritys kuuluu Suomen Hautaustoimistojen liittoon. Liiton jäsenliikkeet on sitoutuneet noudattamaan hyviä liiketapoja sekä vaalimaan suomalaisen hautauskulttuurin säilyttämistä.

Kuva: Sipoon Sanomat. Paul ja Stefan Borg yrityksen perustamisen aikoihin.